Bohagsflytt

Monsterflytt utför bohagsflyttningar dels på uppdrag av privatpersoner dels på uppdrag av företag och organisationer som exempelvis omplacerar sin personal mellan olika bostadsorter. Monsterflytt har sitt huvudkontor i Linköping men arbetar över hela landet.

Hur går det till?

Ordning och reda vid flytt av bohag

Monsterflytt tömmer alltid en bostad enligt en given systematik. Möbler lastas och lossas i en bestämd ordning och hamnar på rätt plats i den nya bostaden omedelbart. Vi arbetar med ett enkelt men väl fungerande märksystem och vi transporterar bohaget med specialbyggda luftkuddefjädrande flyttfordon som har högsta miljöklass. Allt detta bidrar till att skapa ordning och reda samt till en effektiv och säker hantering

Säkra transporter av ditt bohag

Monsterflytt är medveten om att flytten kan innebära stora förändringar i ditt liv. Att vi får förtroendet att omhänderta såväl värdefulla möbler som saker med stora affektionsvärden är något vi värdesätter högt. Vi är vana att hantera känsligt flyttgods och att utföra arbeten enligt specifika önskemål. Omtanke och respekt gör flytten så smidig som möjligt och starten i din nya bostad till en postiv upplevelse för dig.

Handplockad personal med lång erfarenhet.

Din trygghet är viktig för Monsterflytt, vi handplockar våran personal. Vi tillämpar ansvarsbestämmelser framtagna av konsumentombudsmannen och branschförbundet SMF ”Bohag 2010”. Vi är försäkrade och kan om så önskas förmedla kompletterande fullvärdeförsäkringar via vårt försäkringsbolag. Om någon situation skulle uppstå som innebär att du som kund och vi som flyttfirma bedömer olika som vi inte kan enas om så följer Monsterflytt ARN:s bedömningar.

Vi hjälper dig med flyttstädning

När flytten väl är över hjälper Monsterflytt gärna till med flyttstädningen i din gamla bostad. Om din nya bostad inte är klar för inflyttning kan vi magasinera allt eller valda delar av ditt bohag tills du får tillträde till bostaden.

Vill du låta proffsen göra jobbet istället?

Vi ser till att jobbet blir utfört, med rätt personal, försärkingar och erfarenhet.